PrivatFöretag
0
PrivatFöretag
0

D75 Skärset

Art: 35950500

ELGA D75 ERGO arbetar enligt injektorprincipen, vilket innebär att oxygen suger med bränngas (acetylen) fram i brännaren. Fördelen är att det är mycket lätt att ställa in blandningsförhållandet mellan gaserna.

Huvudkomponenten i D75 är handtaget. D75 ERGO förenar god design med bra grepp- och styrbarhet för svetsaren. Övriga komponenter är insatser för skärning, svetsning, lödning och värmning. Samtliga komponenter är utbytbara mot andra på marknaden motsvarande brännarsystem.

Skärning
Det finns flera olika skärinsater i D75 systemet. Härarmsventil alternativt rattventil för skäroxygenet. Munstycksfäste med 90° eller 0° skärvinkel. Till D75 systemet finns två olika munstycksserier, sticklåge- och ringlågemunstycken.

Svetsning, lödning och värmning
D75 systemet har flera typer har svetsinsatser. Standardinsatserna är av smidd koppar och förkromade för effektiv värmeavledning och för att avvisa svetssprut. Vidare finns också böjbara svetsmunstycken av glödgade kopparrör samt flerlågiga värmeinsatser.

4 003.75  kr inkl. moms 3 203.00  kr exkl. moms

I lager

Produktdetaljer

Beskrivning

Skär-set för D75 systemet med konkurrenskraftigt pris Det består av: Handtag komplett med backventiler, Skärinsats med hävarm Skärmunstycken, (3-8mm och 8-20mm) och skärtabell. Det hela levereras i en snygg och kraftig kartong.2315 GAS IQ D75 är kompatibelt med AGA / Linde X11